Zoeken

Abonnementen

logobv

 

 

 

Boerenvee is een vakblad voor liefhebbers van levend cultureel erfgoed en is een uitgave van Nederlandse Kleindierenpublicaties bv. Boerenvee verschijnt zes keer per jaar aan het eind van de maanden januari, maart, mei, juli, september en november.

Een abonnement op Boerenvee is een aanrader
Boerenvee bezorgt u om de twee maanden maar liefst 48 pagina's vol waardevolle informatie bij u thuis. Boerenvee is elke keer actueel, informatief en inspirerend en eigenlijk onmisbaar voor de echte dierenliefhebber. Laat u verrassen, en blijf op de hoogte van wat er in uw hobby omgaat. U kunt nu een abonnement nemen op het meest complete blad voor liefhebbers van boerderijdieren van Nederland en Vlaanderen.

Een abonnement kan op elk moment ingaan en wordt na afloop van de abonnementstermijn automatisch verlengd. De abonnementsperiode loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzegging van het abonnement op Boerenvee dient bij voorkeur met het opzeggingsformulier aan de abonnementen-administratie te worden doorgegeven en wel uiterlijk vier weken voor afloop van de abonnements periode.

Bent u nieuwsgierig geworden dan kunt u een abonnement aanvragen.
Er zijn diverse abonnementsvormen zoals jaarabonnement, proefabonnement, cadeau-abonnemente en combinatie-abonnement samen met Kleindier Magazine.

Opzegging:
Het abonnement op Boerenvee dient uiterlijk 1 december van het lopende kalenderjaar te worden opgezegd. U kunt hiervoor het opzeggingsformulier gebruiken.

Klik hier om uw abonnement op te zeggen

Abonnementsprijzen voor 2018:
€ 29,95, nieuwe abonnees ontvangen het eerste nummer gratis.
Personen die geabonneerd zijn op Kleindier Magazine betalen € 19,95.
Betalen per acceptgiro kost € 2,50 extra.

Abonnementsprijs overige Europese landen € 42,50. Iedere abonnee mag jaarlijks één gratis advertentie plaatsen in de rubriek Boerenerf.

Betalingswijze
Abonnees krijgen jaarlijks een factuur voor de verschuldigde kosten. Aanbevolen wordt om gebruik te maken van automatische incasso (dit kunt u aangeven op het aanmeldingsformulier). Dit scheelt ons veel werk en u bespaart daarmee de acceptgirokosten van € 2,50.

Betalingen t.n.v. Ned. Kleindierenpublicaties te Bennekom

Rabobank: IBAN: NL94 RABO 0138 6394 93

Abonnementenadministratie

Piet Bouw
Harnsesteeg 14
6721 NH Bennekom
Tel:       +31 (0)318-416789
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.