Zoeken

Adverteren

Kleindier Magazine levert maandelijks een positieve bijdrage aan de hobbymatige houderij van kleine huisdieren en wordt gemaakt door en voor liefhebbers van de verschillende diergroepen. Kleindier Magazine is uitgegroeid tot het meest gelezen en belangrijkste magazine voor liefhebbers van kleine huisdieren in Nederland en Nederlandstalig België.

Daarnaast is Kleindier Magazine tevens hèt officiële bondsorgaan van de Nederlandse kleindierbonden die de kleindierliefhebberij coördineren en besturen: KLN (pelsdieren en pluimvee) en NBS (sierduiven). Deze bonden hebben gezamenlijk circa 12.000 aangesloten leden.

Adverteren in Kleindier Magazine is derhalve een zeer directe en effectieve wijze om liefhebbers die kleindieren houden te bereiken. 

Advertentieprijzen
Kleindier Magazine heeft diverse aantrekkelijke advertentiemogelijkheden tegen een zeer redelijk advertentietarief. Deze prijzen kunt u opvragen bij onderstaand contactadres. Kleindierenverenigingen en tentoonstellings-organisaties kunnen tegen een gereduceerd tarief adverteren.

Kleindier Magazine biedt overigens ook de mogelijkheid om bijlagen en/of folders bij het Kleindier Magazine in te sluiten.

Advertentie tarieven voor Kleindier verenigingen

Advertentie tarieven commercieel

Contactadres
Jan Meutstege
Strengendijk 8
7261 KM Ruurlo
Tel:      +31 (0)573-461499 
Mob:    +31 (0)6-51516552
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.